FALLUNDERLAG


Trygghet og sikkerhet er noe vi har et stort fokus på, dette er en meget viktig faktor når du skal planlegge din aktivitetspark. Et fallunderlag som er tilpasset fallhøyden er til både for å dempe eventuelle fall, og skape et trygt miljø aktivitet og miljø.

Tp1 Actio forhandler Flexotop fallunderlag og har egne sertifiserte montører og kan dermed tilby veldig konkurransedyktige priser på legging av helstøpt gummiunderlag. Vi legger gummiunderlag i egne parker i tillegg til barnehager, skoler, idrettsanlegg, parker mm.  

"Vi tar sikkerheten i våre parker på alvor, og anbefaler derfor alle våre kunder å legge helstøpt gummiunderlag. Det gir på sikt best valuta for pengene. Et slikt underlag har lang levetid, ikke noen etterfylling og krever lite vedlikehold" FLEXOTOP™ er et slitesterkt underlag, som ikke har noen skjøter eller furer hvor det kan samle seg smuss, og den gode dreneringen sikrer en hurtig tørkende overflate. FLEXOTOP™ er støtabsorberende og minsker risikoen for alvorlige skader, samtidig med at det er behagelig å gå på. Denne formen for underlag gjør også aktivitetsparken mer tilgjengelig for barn og voksne med funksjonsnedsettelser.

Kontakt oss for å få mer informasjon og priser.


TP1 Actio skal være en arena på tvers av generasjoner med gode og solide nærmiljø anlegg.

FALLUNDERLAG AKTIVITETSPARK


Flexotop fallunderlag


TP1 Actio

Copyright © 2020. All Rights Reserved