Uruk Serien

Uruk serien vår består av flere enkeltstående apparater, her varierer størrelsen fra 160m2 for den miste (Uruk 1) og helt opp til 625m2 for den største (Uruk 5). Parkene har noe til enhver utøver enten det er mosjonsnivå eller elitenivå.

Parkene lages av 10x10cm firkantstål som er min 4mm tykt. Dette bli varmgalvanisert før det pulverlakkeres i de fargene som kunden ønsker. Det er fritt valg fra hele RAL-sortimentet inkludert i pris, da gjerne en kombinasjon av tre forskjellige farger.

Uruk 1

Dette fantastiske settet med treningsapparater tiltrekker seg folk som er interessert i streetworkout, calisthenics og bar freestyle så vel som allmenheten. Her finner du horisontale barer, dips, ribbevegg, polebar, 3 typer benker, stalks og battlebar. Og det er bare en del av alt utstyret denne giganten har å tilby.

Godkjenninger: EN 16:630 (TUV), (CSN EN 1176)

Uruk 2

Uruk 2 tilbyr alt en ekte streetworkout fan kan drømme om. I denne logisk sammensatte parken kan opptil 55 personer trene samtidig. Det i seg selv gjør Uruk2 til et perfekt utendørs treningssenter som bl.a egnet seg veldig godt til sirkeltrening og bootcamp. Den tilbyr alt fra horisontale barer i forskjellige høyder, dips, stalks, dancepole og monkeyhouse - stigende monkeybars som virkelig tester styrken i grepet ditt.


Godkjenninger: EN 16:630 (TUV), (CSN EN 1176)

Uruk 3

Uruk3 garanterer deg en god og allsidig trening. De 66 treningsstasjonene vil tjene som et fullverdig treningsstudio for individuelle utøvere, samt for idrettslag. Her finner du en Nippur Lmax i senter med en rekke tilbehør rundt seg. I Uruk3 er det store mengder horisontale barer i forskjellig høyde, dips og ladders, benker og spesielle ting som barballz, stalks eller step-up.


Godkjenninger: EN 16:630 (TUV), (CSN EN 1176)

Uruk 4

Uruk 4 kommer som et resultat ev den stadig voksende populariteten for street workout, calisthenics og freestyle i store byer. Parken tilbyr over 88 individuelle treningsstasjoner - ideelt for opplæring av større grupper. I midten står Nippur Lmax med en ekstra lang monkeybar. I det omkringliggende området er det store mengder horisontale barer i forskjellige høyder, dips og ladders, benker og spesielle elementer som barballz, stalks eller step-ups. Uruk 4 blir raskt en favoritt både for profesjonelle utøvere og vanlige brukere.


Godkjenninger: EN 16:630 (TUV), (CSN EN 1176)

Uruk 5

Den største parken i Uruk serien er en drøm som går i oppfyllelse for enhver bruker. Uruk 5 presenterer en stor mengde horisontale barer i forskjellige høyder, dips, ladders, benker, barballz, stalks og step-ups. Det er et allsidig utendørs treningsstudio hvor du virkelig får utfoldet deg. Denne parken er spesielt egnet for større byer og idrettsanlegg hvor potensialet på 130+ treningsstasjoner kan utnyttes fullt ut.

Godkjenninger: EN 16:630 (TUV), (CSN EN 1176)

Copyright © 2019. All Rights Reserved