Topp kvalitet både til Street Workout og Calisthenics

Om Treningspark1 AS

TP1 ble etablert i September 2015 av grunder Lars Morten Toftevåg, som selv har en lidenskapelig interesse for calisthenics (trening med egenvekt). Treningspark1 AS er eksklusiv forhandler av RVL13 sine skreddersydde produkter. Vi designer og produserer både innendørs- og utendørs treningsparker. Alle apparater tilbys både til det kommunale, offentlige, private og bedriftmarkedet.

TP1 har et sterkt ønske og fokus på å skape sunne nærområder rundt i Norge. Vi leverer spennende produkter med høy kvalitet som krever lite vedlikehold. Parkene våre har ingen bevegelige deler, noe som er viktig både for vedlikehold og sikkerhet.

Ett av målene våre er å kunne legge terskelen for trening så lav at personer som gjerne ikke trener til vanlig, får ønske om å gjøre det. Stadig flere er fysisk aktive på fritiden, i alle aldersgrupper og begge kjønn. Den organiserte idretten og mer uformelle, mestringsbaserte idretten lever side om side.

Treningspark1 leverer produkter av topp kvalitet både til Street Workout og Calisthenics. Produksjonen finner sted i hjertet av Europa, Tsjekkia, og sendes derfra ut til hele verden.

Takket være mer enn 150 leverte prosjekter, er RVL13 en pioneer innen Street Workout sjangeren som et sunt alternativ til den klassiske vektløftingen. Deres parker oppfyller de strengeste faglige krav som er fastsatt av World Street Workout & Calisthenic Federation. Alle parker er fungerer like godt for alle, fra mosjonisten til eliteutøver. Apparater kan og tilrettelegges yngre brukere.

Fra grunnleggelsen i 2012 har RVL13 hatt et enkelt mål - oppnå, opprettholde og forbedre kvaliteten på produksjonen. Hver park er laget av de beste tilgjengelige materialer, behandlet med high-end teknologi og ledsaget av en vennlig kundeservice fra begynnelse til slutt.

Utvikling av nye elementer blir alltid konsultert med profesjonelle idrettsutøvere, og trenere, som gir dem riktig konkurransefortrinn. Produksjonsmessing er RVL13 sine parker svært fleksible. De varierer fra store og populære "alt i en" løsning, til spesielle individuelle prosjekter, og de sikrer alltid maksimal stabilitet, holdbarhet og brukervennlighet med minimalt vedlikeholdsbehov. Med deres umiskjennelige "legosystem" kan vi sammen finne en perfekt løsning for de aller fleste.


Bestilling/veiledning

Hvis du er interessert i videre informasjon om produkter vi forhandler eller ønsker å bestille, vil vi med glede assistere deg i prosessen med å finne rette parken for ditt prosjekt. Vi kan og lage en 3D visualisering av den ferdige aktivitetsparken.


Priser

Alle priser som er oppgitt på vår hjemmeside er uten moms og frakt. Vi leverer apparatene på ønsket adresse og må dermed regne på hver enkelt forsendelse.

Copyright © 2019. All Rights Reserved