TP1 Actio AS

 2015 etablerte Lars Morten Toftevåg, Treningspark1 AS og har bygget opp et selskap med hjerte for aktivitet og trening.

Januar 2020 byttet Treningspark1 navnet til  TP1 Actio AS


TP1 Actio designer og produserer både innendørs- og utendørs aktivitetsparker. Alle produkter tilbys både til det kommunale, private og bedriftmarkedet. Parkene våre har ingen bevegelige deler, noe som er viktig både for vedlikehold og sikkerhet.

TP1 leverer produkter av topp kvalitet til:

STREET WORKOUT, CALISTHENICS, PARKOUR, SKATE-RAMPER, LEKEPLASS UTSTYR, KLATREVEGGER OG BALLBINGER  

Våre aktivitetsparker oppfyller de strengeste faglige krav er testet og godkjent av TüV Rheinland, etter seneste europeiske standard EN-16630

Stadig flere er fysisk aktive på fritiden i alle aldersgrupper og begge kjønn. Den organiserte idretten og mer uformelle, mestringsbaserte idretten lever side om side i våre aktivitetsparker. 

TP1 sitt mål er å legge terskelen for aktivitet så lavt at personer som gjerne ikke er i aktivitet til vanlig får ønske om å gjøre det. TP1 har fokus på å skape sunne og aktive nærområder.


Våre aktivitetsparker er svært fleksible og varierer fra store og populære "alt i en" løsning, til spesielle individuelle custom made prosjekter, og de sikrer alltid maksimal stabilitet, holdbarhet og brukervennlighet.


Er du er interessert informasjon om produkter vi forhandler, vil vi med glede assistere deg i prosessen med å finne rette aktivitetsparken for ditt prosjekt. 


TP1 Actio skal være en arena på tvers av generasjoner med gode og solide nærmiljø anlegg.


TP1 Actio

Copyright © 2020. All Rights Reserved